Preview Mode Links will not work in preview mode

Resten skal nydes

Dec 30, 2019

Episode omkring at sætte sig mål et år frem i stedet for et nytårsforsæt, der holder januar ud. Om at finde en måde at holde fokus på det, man vil arbejde med at ændre. Om stilstand og "fejl" (som skal til i udvikling). Om at det aldrig er for sent at ændre på din situation. En lille øvelse til dig. Og...


Dec 17, 2019

REDSKAB - til at starte morgenen bedre! Hvilken betydning har dine tanker fra morgenstunden på din videre dag? Og hvad kan du gøre for at ændre dem, så de bliver mere positive? Mille giver sit bud på, hvad du KAN gøre :) 


Dec 17, 2019

REDSKAB. Mille fortæller om, hvordan hun arbejdede med at lære at give sig selv kærlighed... simpelthen ved at tegne et hjerte på sit venstre håndled hver morgen! Crazy? Måske. Men det gav en bevidsthed og en vigtig erkendelse - og mulighed for at træffe andre og bedre valg for sig selv. 


Dec 17, 2019

I denne episode kan du høre mig fortælle min historie - i grove træk, for den er lang! :) Jeg fik anoreksi som 16 årig, og jeg var i spiseforstyrrelsen til jeg var ca. 32 år. Årene frem til i dag, hvor jeg er 40 år, ser jeg som tiden "efter" - men hvor der stadig er efterveer og ting, jeg skal arbejde med for at...


Dec 14, 2019

Dette er en intro-episode, hvor jeg fortæller om podcasten. Husk at du kan anmode om at komme med i min lukkede gruppe "Resten skal nydes" på Facebook. Der kan du stille spørgsmål og meget mere.

www.restenskalnydes.dk